mandag 25. mai 2009

Tapet-triks.
"TO BE HAPPY AT HOME IS THE ULTIMATE RESULT OF ALL AMBITION"
Doctor Johnson, November 10, 1750

Et tapettips!
Hvis du er usikker på om du virkelig liker en tapet.
Eller er redd for at du raskt blir lei av det utvalgte mønstret.
Legg tapetbildet som bakgrunn på pc en uke eller to.
Hvis du etter 2 uker fortsatt synes denne tapeten er råflott, trenger du ikke engste deg for at du blir lei av den med det første!

Jeg har brukt dette trikset på alle de tapetene som har kommet igjennom nåløyet hos meg. Minst 3 ganger så mange har blitt forkastet underveis.

Tapetene er fra Designers Guild, Osborne & Little, Sophie Conran, Shand Kydd og Zoffany.

7 kommentarer:

 1. Det var lurt. Ofte faller man jo for ein tapet og så går man så fort lei, sjøl om man syns den var knallfin. Eg har vert ute og reist noen dager nå. Ønsker deg ein god dag.

  SvarSlett
 2. Masse fine tapeter! Et annet tips er å få med tapetprøve fra butikken og tape prøven opp på veggen og la den henge noen dager. Så får du se hvordan fargene endres i forskjellig lys og om du liker mønsteret. Samme gjelder selvsagt med fargeprøver :-)
  Det lys turkise serviset var min favoritt også. Og ja, fant de på Finn ;-)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Lurt-lurt...!
  Jeg skal se på hus i dag, spennende... Men har ikke hastverk. Leier et litt for lite, men veldig koselig gammelt hus nå, det tyter unger ut av rommene, så noen fler soverom hadde gjort seg. jepp!

  Du ~ sendte du adressen din til meg? Jeg finner den ikke... Tenkte sende gaven din nå straksus. I morgen eller onsdag...
  Kan du sende den til
  annikken40@hotmail.com

  Klem fra Nanni :)

  SvarSlett
 4. Åh de är verkligen helt otroligt underbara...
  Vilka härliga färger och vilken lyx...

  Bara så fint och vilket superbra tips...

  Många kramar
  Elin

  SvarSlett
 5. Det var smart! :o)
  Jeg sto og bladde i bok etter bok i flere timer her om dagen, og endte opp med.....ingen!! Har beslutningsvegring, bør egentlig komme meg til en spesialist på området snart... hoho

  Du, jeg har glemt å svare deg på spørsmålet om den svart-hvite "tapeten" du så i bakgrunnen på et bilde hos meg. Det er en poäng-stol fra Ikea :D Liker mønsteret veldig godt selv, kjøpte to slike i en bruktbutikk i vinter.

  SvarSlett
 6. Heisan, nå var det min tur til å få problemer med innlegg!! Irriterende!!!!
  Nå fortsetter konkurransen min !! M N O P!!
  Klem fra meg
  Ps...sebra striper...huff og huff ...hadde det på en møblert hybel en gang....fikk ikke lov til å ta den bort av eieren.....det var den gang jeg fikk øynene opp for sofatrekk....men noen av vennene mine synes den var stilig...
  HUFF!
  Klem fra emg

  SvarSlett