mandag 4. mai 2009

Drømmetekstiler 2. (Andre inlegg i dag)Siden jeg ikke kan legge ut mer enn 6 bilder pr.innlegg, blir det 2 i dag. LES DET FORRIGE INNLEGGET FØRST, for å få sammenhengen ;-)
Alle bildene er fra Designers Guild.
I forrige innlegg var det stort sett møbeltekstiler. I dette innlegget er det silkestoffer som egner seg til sengeoverkast. (Mulig silkestoffer må fores for å få litt hold i sengeteppet?)
Kom med tips hvis dere vet om firma (online)som selger stoffer til opptrekking av møbler og silkestoffer i "disse" fargene.
Ha en fin uke alle sammen!

5 kommentarer:

 1. Ja ble det ikke lekkert?:)
  Bengalacken er meget slitesterk og egner seg godt på kjøkkenet. Kan bruke den på det meste, både ute og inne. Det er jo mye maling igjen så skal nok få malt noe annet i rød høyglans også.

  Mange fine stoffer og tekstiler du har funnet forresten! Kjempe lekkre farger:)

  SvarSlett
 2. Tygerna är verkligen helt underbara, så lyxiga och varma... Så snyggt att sy ett par kuddar av eller klä en vacker stol eller fotölj med...

  Så läckert...

  Många kramar
  Elin

  SvarSlett
 3. Hei, du!

  Jeg lærte meg akkurat å legge på tekst. Lastet ned gratis bildeprogram (picasa 3) fra nettet. Og der var det lett å legge inn tekst. Bare husk å lage en kopi, slik at du også beholder originalen. Det finnes sikkert andre gratisprogram som kan lastes ned. Eller har du photoshop, kanskje? Uansett. Du kan enten legge på tekst. Eller lage vannmerke. Søk på vannmerke eller "add watermark". Håper du ble litt klokere.

  Hvis du ønsker en signatur i innleggne dine, kan du bare klikke på signaturen min "Solrosa", så kommer du til en plass d kan gjøre det.

  Når det gjelder maler, kan du velge forskjellige maler på blogger.com (altså siden der du administrerer bloggen din). Se under "Utforming" pg "Endre mal/maler". Hvis du ønsker andre maler enn de som ligger der, finnes det flere nettsider for det. Søk på "templates" i google eller sjekk noen andre interiørblogger. Mange har lastet ned fine bakgrunner, og da ligger det ofte en link til det stedet de har hentet det ned fra, gjerne i venstre hjørne øverst.

  Du kan også i noen grad edre den malen du velger i blogger - da går du på "utforming" og velger "skrift og farge". Der kan du endre en del - også størrelsen på bloggoverskriften din. pass på at du ikke lagrer før du eventuelt er fornøyd. Ofte kan det også være lurt å skrive ned fargekodene til de fargene du liker best. Du ser koden litt til høyre i bildet.

  Se ev. her: http://blo64rt.blogspot.com/
  eller her: http://www.backgroundfairy.com/

  SvarSlett
 4. Hei takk for hilsen! Det er aldri for sent å lære vettu! Jeg lærte meg å hekle for ca to år siden, og det er jeg hatt utrolig mye glede av.
  Symaskinen fikk jeg i 30 års gave, og den har stått fremme til bruk siden da.

  Ha en srålende kveld!

  SvarSlett
 5. Hejsan!
  tack för titten hos mig och att du förljer min blogg - jätteroligt att du gillar...
  Tycker väldigt mycket om textil i olika slag, jättekul att titta in hos dig och få ta del av alla härliga textiler och färger - får inspiration av din härliga blogg - blir följare hos dig med...
  Ha en bra dag
  Kramar
  Annelie

  SvarSlett