søndag 14. juni 2009

Ny veranda, del 2


Siden i går, er verandaen ommøblert.
Jeg ble ikke helt fornøyd med gårsdagens resultat.
Kunne ikke sette fingeren helt på hva jeg var missfornøyd med, men kanskje var det for lite av turkis og mintgrønt ganske enkelt.

Det kommer ikke til å bli en vane på denne bloggen å ha samme tema 2 dager på rad. Til det har jeg alt for mye stoff liggende på vent, klart til å legges ut.

I går kveld tok jeg min ukentlige bloggsurferunde. Kom over flere rett og slett fantastiske blogger.
Jeg var innom Emmeline etter å ha lest om henne på VG-nett. Det er lett å skjønne hvorfor denne blggen er så godt besøkt!
Men jeg var innom andre blogger også, på sin måte, minst like bra, som nesten ikke hadde kommentarer under fantastiske innlegg. Merkelig...
Jeg vet at det blir forsket mye på blogging fortiden, men er det noen som vet hva det er som gjør at enkelte kvalitetsblogger nesten ikke har besøk?
For dårlig "markedsføring?"
Jeg mener ikke at en blogg skal "måles" etter antallet kommentarer eller besøk, men jeg synes det er nesten litt trist, når fantastisk bra blogger knapt har besøk.

Ha en fortsatt fin søndag!

17 kommentarer:

 1. For en tøff og fargerik blogg du har, gøy å se så mange flotte farger!
  Gyngehesten kommer nok til å forbli som den er, hvertfall noen år til;)

  Ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 2. Verandaen din ble kjempe fin! Sånn vil jeg og ha det.. :) Tror jeg må kjøpe meg benken jeg drømmer om imorgen(bare for å bli sur når den kommer på salg.. :p hehe) Heldige deg som veter på hsuet da, vi leier og..drømmer om hus, eller noe eget i det minste. Men det var den lottoen da ;) Håper du har en fin søndag!

  SvarSlett
 3. Takk for kommentaren på bloggen min...bra når folk legger igjen kommentarer..da får jeg muligheten til å oppdage nye spennende blogger som denne:) Kjempe fin veranda, skikkelig fargeklatt.
  klem nina T O D A Y

  SvarSlett
 4. Vil bare reise til sydligere himmelstrøk når jeg ser bildene dine..skjønner dette er noe du virkelig kan!! Det teppet med striper i ulike stoffer var nydelig..så det ikke så godt på bildene i går..
  Artig med en surferunde..jeg synes også det er litt rart hvis noen har en veldig flott blogg- men nesten uten kommentarer...har noen blogger jeg ofte er på, hvor jeg er nesten den eneste som kommenterer..det blir jo veldig ekslusivt..hvis jeg er inne på veldig populære blogger ala emmeline..kommenterer jeg som oftest ikke, hvis det ikke er noe som treffer meg spesielt..men hvis jeg er inne på blogger med få kommentarer så prøver jeg å legge igjen en hilsen. Så får vi heller være heldige vi som oppdager disse skjulte skattene..man kan jo tipse andre om den på sin egen blogg, legge den til i bloggrullen..
  Tilslutt på jeg si at hagen din høres fantastisk ut..wow..glede meg til å lese- se mer av-om den!!

  SvarSlett
 5. 50 sorter pioner!!! Ante ikke at det fantes så mange jeg. Vi leier her vi bor nå så aner heller ikke hva disse heter. Var så helig at det var to store busker her. Synes de lyserosa også er kjempefine. Skal plante det i min egen hage som forhåpentig ikke blir så lenge til:)

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelig kommentar. Så flott uteplassen din er. Og så masse forførende farger.

  Veldig koselig å følge din blogg.

  Det med besøk og kommentarer på blogger har forundret meg også. Helt klart.

  Ha en fin søndag kveld om du er på nettet i ettermiddag da :)

  SvarSlett
 7. Hei du sprudlende fargemester!

  Og du sa at bildet jeg vist av vatteppet mitt satte seg fast på netthinnen din? Gjett hva disse bildene gjorde hos meg? Så nydelig og vakkert, rett og slett! Her kunne jeg sittet i timesvis og kost meg. Eller eventuelt stått i like manger timer og bare beundret fargehavet og fargekombinasjonene. Her har du talent! Og jeg er veldig enig med deg når det gjelder mange blogger. Jeg har så mange skjulte skatter som jeg besøker, og inspirasjonen er enorm. Men det finnes kanskje bare et par kommentarer under hvert innlegg og de virker lite besøkt. Synd, for det er snakk om juveler i blogglandskapet!

  Veldig glad for at jeg har oppdaget deg og legger deg herved til i favorittlista mi Vet dessverre ikke hvordan du kan legge deg som følger på meg. Kanskje det ikke går ettersom vi bruker forskjellig bloggleverandør?

  Og du må bare ta for deg av bildene mine, jeg er ikke så kresen der;)

  Ha en super søndag, nyt verandakroken og de siste timene før en ny uke setter inn!

  Smil og glede fra Marthe (http://thinktank.blogg.no)

  SvarSlett
 8. Tusen takk for hyggelig komentar på bloggen min.Så bra for da fikk jeg vite om din.Her inne var det så masse spennende og se,ikke minst alle de skjønne fargene.Og den uteplassen din,var jo helt nydelig..Er så enig med deg i det du skriver om interiørbloggerne.Og de som vistnok er blitt de STØRSTE her inne,gidder ikke og ta et besøk til oss andre om vi tar oss tid til å legge igjen en kommentar inne hos de.Ja ,forsåvidt greit for meg at jeg ikke er blitt så STOOR enda,unnskyld uttrykket!Men de har jo kanskje klart og stoppe at de samme dreiv den sporten at de la inn samme innlegget flere ganger pr.dag.Det for å få opp besøkstallet og få flere kommentarer,snakk om å være utspekulert! synd for alle de som også VIRKELIG hadde fortjent besøk og kommentar på bloggen sin.Ha en fortsatt fin søndagskveld,klem

  SvarSlett
 9. Hei igjen! Flere flott bilder fra verandaen din ser jeg. Må si jeg likte veldig godt de turkis og hvite putene! Du forteller i kommentaren til meg at du har brukt turkis for å lage en rød tråd i interiøret. Hadde et lignende prosjekt en gang jeg også. Da var jeg så irritert på at ting ikke passet sammen og at jeg ikke klarte å få leiligheten til å se ryddig ut. tenkte da av ren desperasjon at jeg kunne rydde med farger. Det var faktisk turkis jeg brukte også, og jeg kjøpte inn turkise duker, lys osv... det hjalp det. Utrolig hva farger kan gjøre.
  Må likevel få si at leiligheten vi leier (min samboer og jeg) ikke er så aller værst. Vi kan male vegger og står fritt der. Egne møbler har vi også, men det er litt hummer og kanari får man si, men det er jo vår egen skyld.... Problemet er vel at leiligheten har blitt litt for liten og derfor fort blir rotete. Vi skal flytte om ikke så alt for lenge, og det ser jeg frem til. Selv om vi står midt i planlegging av husbygging, og kommer til å ha mye jobb foran oss!

  SvarSlett
 10. Hey!
  Jeg tror rett og slett man må markedsføre seg selv.. Tenker det er mange flotte blogger jeg har oppdaget ved å surfe, legge igjen en kommentar, for så å få melding tilbake, følge opp, ha folk i rollen osv...
  Men vet om spesielt en nydelig blogg som jeg håper folk oppdager, den har jeg reklamert for på siden min, ganske langt opp..
  Ang verandaen din, det er da bare deilig å se farger en gang til!!!
  Må rette årsoppgaver i norsk nå, men måtte bare innom ;o)
  Klem /Nanni

  SvarSlett
 11. heisann! Her har jeg ikke vært tidligere, så morosmt å finne en blogg som ikke er hvit! Takk for huggelig kommentar! Superflink er du til å mikse farger ser jeg, verandaen din var jo bare lekker. En større kunst å kombinere farger enn å kombinere hvitt, står jo i stil uansett det ... hihi. Ha en superfin uke jeg titter innom igjen jeg!

  SvarSlett
 12. Tusen takk for koselig kommentar hos meg! Skikkelig fargerik blogg du har! Forfriskende å komme hit inn til deg, en herlig avveksling til alt det hvite rundt omkring på interiørbloggene.

  SvarSlett
 13. Hei, hei..
  Her kommer det frem litt av hvert, og jeg som var sikker på at du var interiørarkitekt..hihi..også er du jaktens dronning.Jeg ser elg stort sett hver dag her jeg bor..men jaktinstinktet mitt er labert. Tror mange som er opptatt av interiør blir det på et eller annet tidspunkt, f.eks for at de skal bygge hus. Jeg har blitt mer og mer opptatt av det de siste årene. Begynte å abonnere på blader og da blir man jo dradd inn i det og finner ut hvor man kan skaffe ting, hva som finnes med mer. Det er klart at dine hagekunnskaper kan brukes inne også..det handler jo om estetikk begge steder. Jeg har alltid likt å ha det pent rundt meg, da jeg var mindre overbeviste jeg søsteren min om at de stygge tingene passet best på hennes rom, mens det som var penest hørte til på mitt rom..så gråt jeg meg til tapet fra foreldrene mine, og gardiner som passet til. I tillegg malte jeg seng og kommoder rosa og hvite..såå har nok vært slik alltid..
  Mannen din er en tolmodig sjel skjønner jeg!!
  Ha en fortsatt fin kveld!!

  SvarSlett
 14. Tuuusen takk for hyggelig kommentar hos meg. Jeg skulle gjerne gitt deg en pizzabolle, men nå er de dessverre spist opp.

  Så nyelige frodige og fargerike bilder fra din terrasse. Jeg elsker sånne fargekombinasjoner, og jeg synes du har fått det veldig bra til. Du har en fin fin blogg her, og fortsett med det du gjør, jeg liker det godt.

  Jeg har mange treff på min blogg, men jeg er ogås overrasket noen ganger hovr lite kommmentarer det er enkelte ganger. Men årsaken til det, tror jeg kommer av at folk bare vil kikke og ikke tar seg tid til å skrive. Tross alt tar kommenteringen veldig mye tid. Og jeg pleier å kommentere av og til, men ikke hver gang jeg er inne hos noen. Så i kveld ble det din tur da. He he.

  Ha en fin og fargerik kveld, kjære deg.

  SvarSlett
 15. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min, forførende farger. Jeg har kikket her tidligere, og skal sagtens legge deg til i boggrollen min. Mange fine farger og fristende bilder. Ha en fin søndag - kanskje det kommer noen viltoppskrifter i høst - mannen min er også en lidenskapelig jeger. :)

  SvarSlett
 16. Jeg har forresten skrevet et innlegg om farger - etter inspirasjon herfra - og linket til din blogg. Håper og regner med at det er greit.

  SvarSlett
 17. Så fin og inspirerende blogg du har! Likte verandan din veldig godt, herlige farger!:)
  Linda

  SvarSlett